KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Wall Street opent in het groen
De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met winst aan de laatste sessie van de week begonnen. Beleggers verwerkten onder meer een pluk bedrijfsresultaten. Verder wordt in verschillende toespraken van Fed-bestuurders gespeurd naar aanwijzingen over aanstaande rentestappen.
(Zondag 25 februari 2018 - 21:29)

Professor: íXi wil nieuwe Mao Zedong wordení
Xi Jinping kan mogelijk tot zijn dood president van China blijven. De Communistische Partij wil de bepaling in de grondwet schrappen die stelt dat een leider slechts twee termijnen van vijf jaar kan dienen, zo werd gisteren bekendgemaakt.
(Zondag 25 februari 2018 - 21:21)

Noodweer Canarische eilanden: zo hard stormt het
Tientallen vluchten van en naar de Canarische eilanden zijn geannuleerd vanwege de zware storm die over de eilandengroep raast.
(Zondag 25 februari 2018 - 21:16)

FC Twente vreest beenbreuk Ter Avest
FC Twente-trainer Gertjan Verbeek vreest dat hij de rest van het seizoen geen gebruik meer kan maken van Hidde ter Avest.
(Zondag 25 februari 2018 - 21:02)

Defensie onderzoekt lek rond Kroon
Minister Ank Bijleveld van Defensie gaat onderzoek doen naar het lekken van staatsgeheimen in de zaak rond militair Marco Kroon.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:57)

Babel wint met Besiktas van FenerbahÁe
Besiktas heeft de topper in de Turkse competitie tegen Fenerbahçe met 3-1 gewonnen.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:49)

City zet Arsenal te kijk in League Cup-finale
Manchester City heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. De ploeg van Pep Guardiola overklaste Arsenal op Wembley in de finale van de League Cup: 3-0.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:47)

Van der Valk Hotel ontruimd door brand
Update 19.59 uur: In het Van der Valk Hotel in Hoorn heeft zondagavond tot ongeveer 20.00 uur brand gewoed. Dat vertelt de brandweer aan De Telegraaf. Een deel van het hotel wordt ontruimd. Gasten worden opgevangen in een casino.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:39)

Fotosessie in Lech wordt erg koud
LECH - Het contingent fotografen, verslaggevers en cameramensen moet zich maandag flink inpakken voor de jaarlijkse fotosessie met koning Willem-Alexander en zijn gezin in het Oostenrijkse ski-oord Lech. Volgens de laatste weerrapporten worden temperaturen verwacht tussen min 12 en min 21. Niet zo erg voor wie een skipak aanheeft en de bergen afglijdt, maar iets lastiger wanneer een camera gehanteerd moet worden.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:38)

Wielrenster Van Dijk soleert naar zege
Ellen van Dijk heeft in België de Omloop van het Hageland gewonnen.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:37)

Motorbeurs in Utrecht trekt 90.000 liefhebbers
De MOTORbeurs in Utrecht heeft na vier dagen zijn deuren gesloten en dat betekent volgens de organisatie dat het motorseizoen is geopend. Er kwamen ruim 90.000 liefhebbers af op de beurs in de Jaarbeurs. Het was de 34e editie.
(Zondag 25 februari 2018 - 20:30)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL