KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - REPERTOIRE

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


Repertoire

Multi Mix Music biedt u een gevarieerd repertoire voor koren en zanggroepen. Daarin zijn vele genres - van klassiek tot pop - en collecties opgenomen. Het repertoire breidt zich voortdurend uit.

Wij bieden u een gebruiksvriendelijke zoekfunctie waarmee op allerlei manieren kunt zoeken naar de titels, componisten, genres, stembezettingen en nog veel meer. U maakt uw eigen selecties en kunt vervolgens klikken op de titel van uw keuze en komt dan op een pagina met meer informatie over de artikelen/modules (bijv. koorpartituur, dirigentenpartituur, zangoefen-CD) die van de titel beschikbaar zijn. Met behulp van het artikelformulier kunt u daar onder meer ook eenvoudig berekenen wat uw eventuele bestelling zou kosten. Wilt u meer informatie (uitleg, afbeelding e.d.) over het artikel of de module, klik dan op de informatie-knop van het artikel / de module.

En als uw keuze gemaakt is, kunt u met het winkelwagentje desgewenst meteen bestellen. U betaalt overigens niet meteen, maar krijgt van ons eerste een bevestigingsbericht. Bij vragen kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze Klantenservice.

 

Collecties


Multi Mix Music levert u in principe alle arrangementen die u nodig heeft. Een groot en groeiend aantal titels is direct leverbaar. Wij bieden u een ruime keuze uit een aantal boeiende vocale collecties. Deze bevatten een groot aantal titels dat on-line beschikbaar is. Deze kwaliteits-collecties worden permanent uitgebreid.

En kunt u hier niet helemaal slagen, probeer het dan dus vooral later nog een keer of maak gebruik van de mogelijkheid een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Op dit moment heeft u de keuze uit de onderstaande collecties. Als u op de naam klikt, komt u op de informatiepagina terecht van die collectie.

Klik hier om te zoeken naar de titels en artikelen / modules van uw keuze.

 
 
   

 

Hotlinks


MMM@gazin

 
MMM@agazin is het elektronische infobulletin van Multi Mix Music. Wij houden u hierin graag op de hoogte van onze laatste aanbiedingen.

Die kunnen gaan over nieuw repertoire, maar ook over geluids-apparatuur voor zanggroepen, over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning en over andere onderwerpen die met (samen) zingen te maken hebben. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier

 
 

MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL