KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MMM - MUZIEKINSTRUMENTEN

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


Zoeken naar repertoire, boeken CD's, DVD's e.d.

Op deze pagina leggen we u graag nog even uit hoe u kunt zoeken en geven we u een toelichting op de zoekcriteria die u daarvoor ter beschikking staan.

 

   

Zoekmachine

De zoekmachine biedt u de gelegenheid op allerlei manieren te zoeken naar het materiaal dat u voor uw koor of zanggroep nodig heeft. Door de vele zoekmogelijkheden die er zijn, heeft het soms wat tijd nodig om die goed onder de knie te krijgen. We lopen daarom de verschillende opties hierna graag even met u door.


Toelichting op de  zoekcriteria

 
Titel (vrij veld)

Geef een trefwoord of letterreeks op die in de door u gezochte titel voorkomt. U krijgt alle titels gepresenteerd waarin dat trefwoord voorkomt. Meer trefwoorden opgeven mag ook; scheid de trefwoorden dan met een spatie.


Auteur / Componist / Tekstdichter (vrij veld)

Geef hier bijvoorbeeld de naam op van een componist. U krijgt alle werken gepresenteerd, waarvan die componist (mede)auteur is. Meer componisten opgeven mag ook; scheid de namen dan met een spatie.


Artiest / uitvoerende (vrij veld)

Geef de naam in van een uitvoerende artiest en bekijk welke titels van haar / hem / hen beschikbaar zijn. Meer artiesten opgeven mag ook; scheid de namen dan met een spatie.

 
Medium / Soort Product
(KEUZEMenu)

U kunt hiermee zoeken op mediumsoort, zoals boek, CD of bladmuziek. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt de gewenste medium-soort. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.


Genre / Soort muziek (KEUZEMenu)

U kunt hiermee zoeken op genre / muzieksoort, zoals klassiek, gospel, pop e.d.. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt het gewenste genre. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.


Moeilijkheidsgraad (KEUZEMenu)

Deze categorie - oplopend van 1 tot 9 - is alleen van toepassing als u op zoek bent naar muziek voor VocalProms. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt de gewenste moeilijkheidsgraad. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.

 
Stembezetting (KEUZEmenu)

U kunt hier kiezen uit een uitgebreid aantal opties. Om op dit punt - ondanks de grote verschillen in de diverse collecties - toch eenduidigheid te krijgen is gekozen voor de volgende schrijfwijze:

het teken +  staat voor 'en'
het teken /  staat voor  'of'
het teken - wordt gebruikt bij solopartijen om de stemsoort van die solopartij aan te geven

 
Afkortingen voor de Stemsoorten:

Solo      Solopartij
S           Sopraan
A           Alt
T           Tenor
B           Bas/Bariton


Voorbeeld beschrijving Stemsoorten

De notatie Solo-A/B+S+A+T+B beschrijft een arrangement voor een solo, gezongen door een Alt of een Bas met een vierstemmig koorarrangement dat gezongen wordt door Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen/Baritons.

 
Orkestbezetting (KEUZEMenu)

U kunt hiermee zoeken op orkest-bezetting, zoals Harmonie / Fanfare. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt de gewenste orkestbezetting. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.

 
 
 
COLLECTIE (KEUZEMenu)

U kunt hiermee zoeken op de collecties die wij u bieden, zoals de Singergy-collectie, de Moebiprint-collectie en de Star Music Collectie. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt de gewenste collectie. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.

 

SOORT BLADMUZIEK (KEUZEMenu)

U kunt hiermee zoeken op de verschillende soorten bladmuziek die er van de verschillende titels verkrijgbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een overzicht maken van alle titels die voor VocalProms beschikbaar zijn. Klik op het grijze pijltje rechts en kies uit het menu dat verschijnt de gewenste bladmuzieksoort. Druk dan op de knop 'Zoek' en bekijk de resultaten.

 

 

Toelichting modules voor Koor en Orkest


In het detailoverzicht van een repertoire-titel kunt u de volgende modules tegenkomen. Een korte uitleg:

Modules op papier(onder meer):

  • Koorpartituur (vocale partijen onder elkaar genoteerd)
  • DirigentenPartituur Koor (idem + piano)
  • DirigentenPartituur Koor en Combo (idem + combo)
  • Vocal Proms Full-score (dirigentenpartituur met alle vocalen en instrumenpartijen onder elkaar genoteerd + losse instrumentpartijen volgens standaard orkestbezetting + additional parts)
  • Combopartituur (alle instrument-partijen onder elkaar genoteerd)
  • Songtext (de tekst van het arrangement)


Modules op geluidsdrager (Singergy) 

  • MasterMix - voor de Dirigent: instrumentale begeleidingsopname, de eindmix en de mixen van alle stempartijen
  • ZangoefenCD - voor de Leden:
    de eindmix en de mixen van alle stempartijen

 

    
   
 
 

Hoe zoekt u

 
Met behulp van de repertoire-zoekmachine kunt u uitgebreid en heel gericht zoeken naar de titel(s) van uw keuze. Geef de gewenste zoektermen op en druk dan op 'ZOEK'.

Uw zoekresultaten worden In de brede kolom aan de rechterkant van de pagina gepresenteerd op alfabetische volgorde. U ziet een of meer titels staan. Klik op de titel waarvan u meer wilt weten.

U komt dan in het detailscherm van die titel en kunt daar zicht-exemplaren bekijken en/of geluids-fragmenten beluisteren. U kunt er ook meer informatie zien, waar-onder de module(s) van de titel en hun prijzen. Als u daar op het infoknopje van het artikel drukt vindt u nog weer extra informatie over dat artikel.

U kunt in één zoekactie trefwoorden opgeven in meerdere velden. Er wordt dan gezocht op ALLE door u opgegeven zoekcriteria tegelijk.

LET OP: hoe meer criteria u opgeeft, hoe kleiner het aantal resultaten. Als u niets vindt, verminder dan de zoekcriteria.


ZOEKTIPS


De eerste drie zoekvelden Titel, Auteur en Artiest zijn vrij in te vullen. U kunt u een  trefwoord of letterreeks intikken. Meer mag ook. Scheid de trefwoorden dan met een spatie.

In de daarna volgende velden activeert u - door op het grijze pijltje aan de rechterkant de klikken - een menu. Met uw muis-aanwijzer loopt u naar het criterium van uw keuze en selecteert dat door er op te klikken.

Met behulp van het laatste keuzemenu 'Aantal producten per pagina' kunt u de lengte van uw overzicht bepalen. Dat is niet alleen handig voor het doorlopen op het scherm (hoe minder titels hoe minder u hoeft te scrollen), maar ook voor het printen (hoe groter de pagina's hoe minder printopdrachten nodig zijn).

 

   
 
 
 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL